Brood- en banketbakkerij
Is dit iets voor jou?
- Ben je graag creatief bezig?
- Werk je graag zorgvuldig en ordelijk?
- Wil je graag zelf brood leren bakken op industriële wijze?
- Wil je graag taarten en koekjes zelf vorm geven en leren bakken?
- Heb je een passie voor chocolade?
- Ben je gedisciplineerd en vind je hygiënisch werken belangrijk?
Dan is brood-en banketbakkerij misschien wel iets voor jou?
Voor deze studierichting moet je 'medisch geschikt' worden bevonden voor de uitoefening van het beroep. Dit gebeurt door een arts, vóór 1 oktober van het betrokken schooljaar. Deze geschiktheidsverklaring dient onmiddellijk te worden uitgereikt wanneer je je later inschrijft.
Wat hierna?
Wat hierna?
Je kan aan de slag bij een brood- en/of banketbakker of bij een chocolatier. Je kan ook een zevende specialisatiejaar / duaal chocolatier volgen. Alle specialisatiemogelijkheden vind je op www.onderwijskiezer.be
Lessentabel tweede graad Brood- en Banketbakkerij
Lessentabel tweede graad Brood- en Banketbakkerij
Leervakken
1ste jaar
2de jaar
Lessentabel derde graad Brood- en Banketbakkerij en Confiserie
Lessentabel derde graad Brood- en Banketbakkerij en Confiserie
Leervakken
1ste jaar
2de jaar